Wij zijn benieuwd naar uw reactie. Stuur een bericht naar reactie@memento-gedenkbeelden.nl.

Chris Visser heeft een prachtig monumentje voor onze dochter Lise gemaakt. Haar ontwerp was zo’n aangename verrassing, het was af, rond, het raakte precies de kern. Ik vond het bijzonder prettig dat Chris vanaf het begin van de opdracht tot aan de afronding regelmatig contact met ons heeft gehad. Alles ging in goed overleg. Ze heeft een warme, open manier van communiceren en een grote betrokkenheid bij haar klanten. Dankjewel, Chris!
Jolande Petit dit de la Roche 10-05-2015

Dag kunstenaars van Memento,
Ik vind het een prachtig initiatief en kan me voorstellen dat ik daar gebruik van zou willen maken wanneer een geliefde er niet meer is. Het zijn allemaal prachtige ontwerpen, heel verzorgd en persoonlijk. Mijn complimenten! En veel succes!
Ineke Smit 24-03-2015

Det Smeets heeft heel goed geluisterd naar het verhaal over mijn moeder. Dit heeft ze prachtig weergegeven in het beeld waarin ook haar kinderen voorkomen. Tijdens dit hele proces, van eerste ontmoeting tot het eindresultaat, wist Det zich goed in te leven, dit heeft ze met veel respect voor mijn moeder, haar man en de kinderen gedaan. Als ik er weer aan terug denk heeft mij dit ook heel erg geholpen bij het kunnen begrijpen van mijn moeder en bij het afscheid nemen. Dank je wel Det. Lieve groet,
Els 19-3-2015

Michel, we zijn echt heel blij met het gedenkbeeld. Het is nu echt een mooi plekje voor onze Aaron geworden. Van de mensen om ons heen hebben we ook al gehoord hoe mooi zij het vinden. We willen u graag bedanken voor de fijne samenwerking en voor het bedenken en maken van dit mooie monument voor Aaron. Ook nog bedankt voor de laatste foto’s!
Eva en Isaak 20-02-2015

Bij Memento gedenkbeelden zijn verschillende kunstenaars aangesloten die ieder op een geheel eigen persoonlijke wijze te werk gaan om voor de nabestaanden een mooie herinnering neer te zetten.
Zelf beveel ik mijn families vaak Michel Kuipers aan omdat die ook voor de allerkleinsten heel mooie urntjes en gedenkstenen kan maken.
Mijn families zijn er ontzettend blij mee dat hij iets heel persoonlijks voor hen heeft kunnen maken.
Kitty van Dijk, Kleine Ster Uitvaartbegeleiding.

Ik ben onder de indruk van jullie site. Met name de kindermonumenten raken me. De beelden in relatie tot de achtergrondverhalen, wat een creativiteit en wat een perfecte uitvoering. De (heldere) foto’s zijn mooi, en doordat de website op zichzelf een ingetogen achtergrond heeft komen jullie werken extra sterk naar voren. Mijn complimenten.
Jos 31-05-2012